奶醬蘑菇豬肉丸

奶醬蘑菇豬肉丸

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥
    40 克
  • 豬絞肉
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 蘑菇 切片(約0.5公分)
    80 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    40 克
  • 地瓜 切塊(約2公分)
    80 克
  • 豆漿
    120 克
  • 起士
    1 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.8 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...