Urządzenia i Akcesoria
奶醬蘑菇豬肉丸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥40 克
-
豬絞肉120 克
-
鹽¼ 茶匙
-
油10 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)80 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)40 克
-
地瓜 切塊(約2公分)80 克
-
豆漿120 克
-
起士1 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.8 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
寶寶的營養餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan