奶醬蘑菇豬肉丸
TM5 TM6

奶醬蘑菇豬肉丸

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 40 克 洋蔥
  • 120 克 豬絞肉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 10 克 油
  • 80 克 蘑菇, 切塊
  • 40 克 紅蘿蔔, 切小丁(約1公分)
  • 80 克 地瓜, 切小塊(約2公分)
  • 120 克 豆漿
  • 1 片 起士

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
611 kJ / 146 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy