莫札瑞拉乾蕃茄海鮮燉飯

莫札瑞拉乾蕃茄海鮮燉飯

4.8 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 李型番茄 對半切
    150 克
  • 義大利綜合香料 少許
  • 蒜頭
    20 克
  • 洋蔥 切塊
    30 克
  • 橄欖油
    35 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 雞高湯
    250 克
  • 蝦仁
    40 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切圈
    40 克
  • 莫札瑞拉乳酪
    20 克
  • 現磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人喜好添加
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15 g
Kalorie 1857.5 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 52.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...