木耳玉米雞肉水餃

木耳玉米雞肉水餃

2.3 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
30 個

Składniki

  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約1公分)
    350 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 新鮮黑木耳 切丁(約1公分)
    75 克
  • 玉米粒
    100 克
  • 水餃皮
    30 張

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 2.8 g
Kalorie 226 kJ / 54 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...