Urządzenia i Akcesoria
木耳玉米雞肉水餃
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
30 個
Składniki
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約1公分)350 克
-
純芝麻油20 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
新鮮黑木耳 切丁(約1公分)75 克
-
玉米粒100 克
-
水餃皮30 張
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
2.8 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
餃子館在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan