Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 100 克 藜麥 (單色或綜合皆可)
- 350 克 雞胸肉 ,切塊(約3公分)
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 50 克 麵包粉
- 2 顆 蛋
- 30 克 帕瑪森起士粉
- 70 - 100 克 玉米粒
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 油 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1151.3 kJ / 275.3 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 173.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 410.1 mg