Urządzenia i Akcesoria
雞肉藜麥餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
水500 克
-
藜麥 (單色或綜合皆可)100 克
-
雞胸肉 切塊(約3公分)350 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
麵包粉50 克
-
蛋2 顆
-
帕瑪森起士粉30 克
-
玉米粒70 - 100 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
410.1 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1151.3 kJ /
275.3 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
173.5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高蛋白 這樣吃
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan