雞肉藜麥餅

雞肉藜麥餅

4.2 32 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 500 克
  • 藜麥 (單色或綜合皆可)
    100 克
  • 雞胸肉 切塊(約3公分)
    350 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 麵包粉
    50 克
  • 2 顆
  • 帕瑪森起士粉
    30 克
  • 玉米粒
    70 - 100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 410.1 mg
Białko 30.1 g
Kalorie 1151.3 kJ / 275.3 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 173.5 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...