Urządzenia i Akcesoria
鮭魚味噌雜炊
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
新鮮去骨鮭魚排 切塊(約2公分)100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
高麗菜 切塊(約2公分)60 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)40 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)15 克
-
水300 克
-
白米飯180 克
-
味噌1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
蛋 打散1 顆
-
蔥 切蔥花5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36 g
Kalorie
2945.5 kJ /
704.6 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
91.4 g