燉煮味噌牛肉

燉煮味噌牛肉

4.4 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 牛肋條 切塊(約3公分)
    350 克
  • 600 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒟蒻 切塊(約3公分)
    100 克
  • 30 克
  • 清酒
    60 克
  • 味醂
    45 克
  • 醬油
    30 克
  • 紅味噌
    25 克
  • 鰹魚粉
    1 茶匙
  • 切蔥花
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.8 g
Kalorie 1363 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 19.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...