Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
35 oz
Składniki
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
122.3 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5 min
Basil Pesto
10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Pico De Gallo
15 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Tinga de Pollo
40 min