Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
30 g parsley leaves, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floretsasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min