Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water divided1010 g
-
lemon juice plus 1 tbsp to drizzle30 g
-
butter, unsalted in pieces225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste1 pinch
-
30 g parsley leaves, freshcilantro, fresh30 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
rice, white, type jasmine285 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
340 g broccoli floretsasparagus trimmed340 g
-
salmon fillet, fresh, skinless wild caught sockeye salmon (3 cm thick)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min