Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
900 g red potatoes, in pieces (approx. 5 cm wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 5 cm wide), divided900 g
-
vegetable stock140 g
Mashed Potatoes
-
whole milk85 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Peeled Garlic
5 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Whipped Cream
10 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Sautéed vegetables
15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min