Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
900 g red potatoes, in pieces (approx. 5 cm wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 5 cm wide), divided900 g
-
vegetable stock140 g
Mashed Potatoes
-
whole milk85 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Hot Cross Buns
1 godz. 55 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Inverted Sugar
4 godz. 20 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Pizza Dough
1 godz.
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min