Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
900 g red potatoes, in pieces (approx. 5 cm wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 5 cm wide), divided900 g
-
vegetable stock140 g
Mashed Potatoes
-
whole milk85 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled watermelon rind
1 Std. 30 Min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1 Std.
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Chilli Lime Steamed Corn
25 Min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 Std. 30 Min
Slow Cooked Beets
40 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Sautéing Shrimp
15 Min
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min