Urządzenia i Akcesoria
Peeler Mashed Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Peeling
-
water divided1200 g
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) divided (see Tip)2 tsp
-
900 g red potatoes, in pieces (approx. 5 cm wide), dividedYukon gold potatoes in pieces (approx. 5 cm wide), divided900 g
-
vegetable stock140 g
Mashed Potatoes
-
whole milk85 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
garlic powder (optional)1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.7 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Cherry Amaretto Dream
10 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Steamed Shrimp
20 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Mashed potatoes
50 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min