Urządzenia i Akcesoria
Chinese pork with vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red pepper cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted cashew nuts, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Pork Adobo
40 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Hot and sour soup
20 min
Chicken stock paste
45 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min