Urządzenia i Akcesoria
Chinese pork with vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork tenderloin cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onions cut in wedges150 g
-
red pepper cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
carrots cut in strips (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
water1280 g
-
Chinese five-spice powder1 tsp
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby pak choi roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh red chilli sliced diagonally1
-
roasted cashew nuts, unsalted2 tbsp
-
spring onions sliced diagonally2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1735 kJ /
414.6 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chopped vegetable salad
10 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min