Spanakopita Soulei

Spanakopita Soulei

4.7 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 porții

Składniki

Aluat
  • ulei de măsline plus pentru uns
    20 g
  • apă călduță
    525 g
  • sare de mare
    1 linguriță
  • făină de pâine plus pentru presărare
    900 g
  • unt nesărat tăiat bucăți
    100 g
Umplutura
  • frunze de spanac proaspăt curățat, frunze și codițe tăiate bucăți (aprox. 5 cm - 550 g - vezi recomandări)
    2 - 3 legături
  • sare de mare după gust (opțional)
  • ceapă tăiată jumătăți
    1
  • brânză feta tăiată bucăți (4 cm - vezi recomandări)
    500 g
  • ou
    1
  • ulei de măsline pentru stropit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 290.2 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 965.6 kJ / 230.8 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 28.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...