Urządzenia i Akcesoria
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 slices
Składniki
-
blanched almonds120 g
-
hazelnuts, skin on120 g
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
sugar (caster sugar)170 g
-
large eggs4
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
icing sugar for dusting1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
36.5 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1806 kJ /
431.6 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Noir
11 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Ham mousse
10 min
Coconut Dhal
Brak ocen
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 godz. 10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min