Urządzenia i Akcesoria
Brisket Burrito
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 pieces
Składniki
Meat and Rice
-
long-grain rice3 ½ oz
-
water to soak rice
-
beef brisket untrimmed, cubed (1 in.)16 oz
-
water24 oz
-
ground cumin2 pinches
-
chili powder1 pinch
-
dried bay leaf1
-
white onion2 ½ oz
-
salt½ tsp
Beans
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed and drained1 can
-
canned sweet corn kernels drained5 oz
-
ground cumin2 pinches
-
2 pinches ancho chili powderchipotle chili powder (opcjonalnie)2 pinches
-
canned tomato sauce4 ½ oz
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
Burrito
-
large flour tortillas10
-
salad greens to serve
-
pico de gallo to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
633.6 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
1529.2 kJ /
365.5 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
43.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Rice
30 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Fajitas
35 min
Classic Diner Burger
25 min
Huevos Rancheros
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Shredded Jerk Chicken
1 godz. 55 min
Pork Gyros with Tzatziki
15 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken picadillo cups
40 min
Peanut and Banana Smoothie
5 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min