![Cauliflower "Fried" Rice Cauliflower "Fried" Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a057e25-2196-4d03-a425-bd6a9a12e941/Derivates/552dff47-7e9f-41b5-bcb6-2e3bae3169c3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
lub 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stir-Fried Vegetables
15min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 dk
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Shepherd's Pie
1h 15min
Cod with Citrus Butter
50 dk
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 dk
Eggplant Sauté
30 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min