
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g Trutenbrustfilets, ohne Haut Sehnen entfernt, in Stücken (3 cm)
- 7 - 8 Zweigchen Koriander
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 1 TL feinkörniges Salz
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ½ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 149 kcal / 623 kJ
- Białko
- 28 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 godz. 30 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1 godz. 30 min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 min
Trutenburger Berliner Art
1 godz. 25 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Cannelloni
1 godz. 20 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Rindsstroganoff
45 min