Urządzenia i Akcesoria
Turrón
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 recette complète
Składniki
-
300 g d'amandes crues
-
250 g de sucre
-
le zeste de citron de 1 citron
-
1 c. à café de cannelle moulue et un peu pour saupoudrer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 recette complète
Białko
33.14 g
Kalorie
7251 kJ /
1740 kcal
Tłuszcz
10.22 g
Węglowodany
378.93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema catalana
40 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Tarte au chocolat et ganache au chocolat
1 godz.
Pain bis dans un moule à cake
3 godz. 40 min
Pâte umami
5 min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1 godz. 15 min
Confiserie aux amandes
20 min
Panure
5 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
Brak ocen
Sucre à la fève tonka
5 min
Tourte au chocolat-moka
4 godz. 30 min