Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine
- 25 g d'eau
- 500 g de sucre
-
1
c. à café de sucre vanillé, fait maison
lub ½ c. à café d'extrait de vanille, naturel -
50
g de miel, miel d’acacia p. ex.
lub 50 g de sirop de glucose - sucre glace à saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 567.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte à la courge
Brak ocen
Petits choux arc-en-ciel
1h 25min
Trempette de graines de citrouille (Sikil pak)
25min
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Téquila sour (Métrique)
10 min
Churros
1h 15min
Ketchup
45min
Focaccia poires et gorgonzola
Brak ocen
Saucisson au chocolat
6h 15min
Turrón
2j 30 menit
Fondant
1h 10min
Cookies tout chocolat
30min