Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine
- 25 g d'eau
- 500 g de sucre
-
1
c. à café de sucre vanillé, fait maison
lub ½ c. à café d'extrait de vanille, naturel -
50
g de miel, miel d’acacia p. ex.
lub 50 g de sirop de glucose - sucre glace à saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 8916 kJ / 2131 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 567.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grissini
1h 20 min
Sablés aux cerises et aux noix
1h 20 min
Croissants viennois
1h 30min
Glace à la réglisse
8 Std. 30 Min
Fondant
1h 10 min
Gâteau au chocolat - café aérien
1h 20 min
Daiquiri aux fraises
10min
Daiquiri fraise glacé
10min
Biscuits couronne de matcha (métrique)
1h
Roulades au fromage et jambon
55 min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2 godz. 40 min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat (Métrique)
1h 30min