Urządzenia i Akcesoria
Fondant
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 bocal
Składniki
-
4 feuilles de gélatine
-
25 g d'eau
-
500 g de sucre
-
½ c. à café d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé fait maison
-
50 g de sirop de glucose50 g de miel miel d’acacia p. ex.
-
sucre glace à saupoudrer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
0.3 g
Kalorie
8916 kJ /
2131 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
567.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza burrata
Keine Bewertungen
Focaccia
3 Std.
Buddha bowl au poulet
1 Std.
Oeufs en chocolat
2 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Biscuits en cœur, chocolat-framboise (métrique)
9 Std.
Long Island Icetea
5 Min
Granola
1 Std. 40 Min
Sucettes glacées à la fraise
12 Std. 15 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4 Std. 20 Min
Brownies
45 Min
Fondant
1 Std. 10 Min
Chausson aux pommes
1 Std. 30 Min