Confiture de kumquat et carambole

Confiture de kumquat et carambole

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 bocaux

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 250 g de kumquats
  • 250 g de caramboles (2 pièces), en quartiers, épépinées
  • 500 g de sucre gélifiant 1:1
  • 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou graisse de coco), voir conseil

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 3139 kJ / 749 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 179 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...