Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Rahm500 g
-
Milch250 g
-
Zucker nach Geschmack150 - 200 g
-
½ TL natürlicher VanilleextraktVanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Gelatineblätter in kaltem Wasser eingeweicht und ausgedrückt12 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3.3 g
Kalorie
1833 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Knöpfli
50 min
Zitronenroulade
3 godz.
Himbeersauce
10 min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 godz. 40 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min