
Urządzenia i Akcesoria
Cremeschnitten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 Stücke
Składniki
-
Zucker100 g
-
Blätterteig ausgewallt, eckig, (42 cm x 26 cm)1
Cremefüllung
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Maisstärke2 EL
-
Vanillezucker (10 g)1 Päckchen
-
Vollmilch250 g
-
Gelatineblätter 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, ausgedrückt3
-
Vollrahm, gekühlt200 g
Fertigstellung und Glasur
-
Quittengelee2 EL
-
Wasser heiss1 EL
-
Zitronensaft5 Tropfen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
755 kcal /
3148 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria