Urządzenia i Akcesoria
Tessinerli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 Portionen
Składniki
-
Weizenmehl500 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Rapsöl25 g
-
Wasser1 EL
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Knöpfli
50 min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Knöpfli
50 min
Meitschibei
1 godz. 30 min
Dreikönigskuchen
2 godz. 15 min
Burebrot (Bauernbrot)
3 godz.
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Weggli
2 godz. 5 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min