Urządzenia i Akcesoria
Tessinerli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 Portionen
Składniki
-
Weizenmehl500 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Rapsöl25 g
-
Wasser1 EL
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
861 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoggistängeli-Cake
1 Std. 10 Min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Dreikönigskuchen
2 Std. 15 Min
Weggli
2 Std. 5 Min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 Std. 55 Min
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Grittibänze
2 Std. 10 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min