Pannacotta mit Mango-Coulis
TM6 TM5

Pannacotta mit Mango-Coulis

3.1 (36 ocen)

Składniki

Pannacotta

  • 400 g Vollrahm
  • 400 g Vollmilch
  • 100 g Feinkristallzucker
  • 1 Vanilleschote, längs halbiert
  • 3 Blätter Gelatine und eine Schüssel kaltes Wasser

Mango-Coulis

  • 1 Mango, reif, in Stücken (ca. 350 g Fruchtfleisch)
  • 25 g Limettensaft (½ Limette)
  • 20 g Wasser
  • 10 g Puderzucker

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1552 kJ / 372 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy