![Pannacotta mit Mango-Coulis Pannacotta mit Mango-Coulis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fb169c0f-2d09-4998-9312-d390cc0f8294/Derivates/bb0c993f-d3e6-43e4-8cab-c314ac568d80.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pannacotta
- 400 g Vollrahm
- 400 g Vollmilch
- 100 g Feinkristallzucker
- 1 Vanilleschote, längs halbiert
- 3 Blätter Gelatine und eine Schüssel kaltes Wasser
Mango-Coulis
- 1 Mango, reif, in Stücken (ca. 350 g Fruchtfleisch)
- 25 g Limettensaft (½ Limette)
- 20 g Wasser
- 10 g Puderzucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1552 kJ / 372 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Engelsspeise
30min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6h 40min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Schoggi-Crème
3sa 15 dk
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 menit
Vanilleglace
12j
Toblerone®-Mousse
3 Std. 10 Min