Pannacotta mit Mango-Coulis

Pannacotta mit Mango-Coulis

3.2 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 Portionen

Składniki

Pannacotta
  • Vollrahm
    400 g
  • Vollmilch
    400 g
  • Feinkristallzucker
    100 g
  • Vanilleschote längs halbiert
    1
  • Blätter Gelatine und eine Schüssel kaltes Wasser
    3
Mango-Coulis
  • Mango, reif in Stücken (ca. 350 g Fruchtfleisch)
    1
  • Limettensaft (½ Limette)
    25 g
  • Wasser
    20 g
  • Puderzucker
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 5 g
Kalorie 1552 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...