Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13.04 g
Kalorie
1771 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
33.19 g
Węglowodany
18.15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Tikka Masala
45 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Pisco Sour
10 min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten
40 min
Matcha-Glace
10 godz. 30 min
Erdbeersorbet mit Basilikum-Schaum
5 godz.
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Grüne Currypaste
25 min
Schoko-Erdnuss-Protein-Bomben aus dem Nester
50 min