Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
natives Olivenöl extra150 g
-
Eier hartgekocht (zum Garnieren)4
-
Serranoschinken gewürfelt (zum Garnieren)100 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Rispentomaten1000 g
-
Salz1 TL
-
Weissbrot (vom Vortag), in Stücken (2 cm)150 g
-
Essig30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13.04 g
Kalorie
1771 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
33.19 g
Węglowodany
18.15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
20 min
Green Goddess Salad
20 min
Tom Kha Gai
45 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Sauce Rouille
25 min
Vichyssoisse
3 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Zitronenpoulet
50 min
Risotto milanese
35 min
Ente in Biersauce
1 godz.
Sauce Rouille
5 min