Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Pflaumentomaten reif, halbiert1000 g
-
grüne Peperoni50 g
-
Zwiebeln40 g
-
Gurken teilweise geschält70 g
-
Knoblauchzehe1
-
Essig30 g
-
Salz1 TL
-
natives Olivenöl extra50 - 100 g
-
Eiswürfel8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1h 15min
Risotto milanese
30min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Couscous-Salat
50min
Trenette mit Pesto
45min
Thai-Nudelsuppe
35min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Gemüsetatar
25min
Randen-Hummus
10min