Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Pflaumentomaten reif, halbiert1000 g
-
grüne Peperoni50 g
-
Zwiebeln40 g
-
Gurken teilweise geschält70 g
-
Knoblauchzehe1
-
Essig30 g
-
Salz1 TL
-
natives Olivenöl extra50 - 100 g
-
Eiswürfel8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Peperonicremesuppe
20 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Gemüsetatar
25 min
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Randen-Suppe
45 min