Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Pflaumentomaten, reif, halbiert
- 50 g grüne Peperoni
- 40 g Zwiebeln
- 70 g Gurken, teilweise geschält
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Essig
- 1 TL Salz
- 50 - 100 g natives Olivenöl extra
- 8 Eiswürfel
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Hummus
5 min
Tessiner Polenta
45 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min
Sauce béarnaise
20 min
Rhabarber-Glace
36h 25min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Hummus
10min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Eier-Tatar
35 min
Randen-Hummus
10min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min