Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Vin cuit
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Stücke
Składniki
Mürbeteig
-
Mehl200 g
-
Eigelb1
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Wasser40 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker1 TL
Guss
-
Eier2
-
Eigelb1
-
200 g BirnendicksaftVin cuit200 g
-
Doppelrahm100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
6 g
Kalorie
1507 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schweizer Linzertorte
1 godz. 30 min
Sauce béarnaise
20 min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Crème brûlée mit Schoggi
3 godz. 10 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 godz. 50 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min
Schoggichüechli
45 min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 godz. 20 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Trenette mit Pesto
45 min
Nussglace
5 godz. 20 min