Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Vin cuit
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Stücke
Składniki
Mürbeteig
-
Mehl200 g
-
Eigelb1
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Wasser40 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker1 TL
Guss
-
Eier2
-
Eigelb1
-
200 g BirnendicksaftVin cuit200 g
-
Doppelrahm100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
6 g
Kalorie
1507 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zuger Kirschtorte
4 Std.
Sauce béarnaise
20 Min
Spitzbuben mit Glühweingelee
2 Std. 40 Min
Knöpfli
50 Min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min
Mediterrane Pastetchen
1 Std.
Café-de-Paris
30 Min
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 Std. 35 Min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Tessiner Polenta
45 Min
Basler Mehlsuppe
1 Std. 10 Min
Berner Rösti
40 Min