Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Vin cuit
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Stücke
Składniki
Mürbeteig
-
Mehl200 g
-
Eigelb1
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Wasser40 g
-
Salz½ TL
-
Vanillezucker1 TL
Guss
-
Eier2
-
Eigelb1
-
200 g BirnendicksaftVin cuit200 g
-
Doppelrahm100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
6 g
Kalorie
1507 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfel-Meringue-Crumble
2 godz.
Aprikosen-Amaretti
40 min
Matcha-Glace
10 godz. 30 min
Limoncello
192 godz. 30 min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 godz. 20 min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24 godz.
Caramel-Macarons
1 godz. 50 min
Cantucci
1 godz. 50 min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Zuger Kirschtorte
4 godz.