Urządzenia i Akcesoria
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 Stücke
Składniki
-
Serranoschinken150 g
-
Eier hartgekocht2
-
natives Olivenöl extra und etwas mehr zum Braten50 g
-
Butter100 g
-
Zwiebeln30 g
-
Weissmehl170 g
-
Milch vollfett, zimmerwarm800 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Salz nach Belieben2 Prisen
-
Eier2
-
Paniermehl200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Café-de-Paris
30 min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Chili-Cheese-Buletten
50 min
Panzerotti alla Romana
55 min
Lasagneröllchen
1 godz.
Käse-Schinken-Röllchen
55 min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 godz. 10 min
Egli-Knusperli
1 godz.
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min