Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce

Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce

3.8 12 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 Stücke

Składniki

  • Serranoschinken
    150 g
  • Eier hartgekocht
    2
  • natives Olivenöl extra und etwas mehr zum Braten
    50 g
  • Butter
    100 g
  • Zwiebeln
    30 g
  • Weissmehl
    170 g
  • Milch vollfett, zimmerwarm
    800 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Salz nach Belieben
    2 Prisen
  • Eier
    2
  • Paniermehl
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 88 kcal / 367 kJ
Białko 2.64 g
Tłuszcz 6.07 g
Węglowodany 5.64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...