Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pasta gialla densa, a dadini (1 cm) (vedere consiglio)
- 250 g di frumento in grani
- 75 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 3 uova
- 250 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pane per toast
3h
Crêpes
1h 15min
Pane alle olive
2h 20min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Manzo al tamarindo con riso
8 godz. 10 min
Pizzette
1 godz. 20 min
Pane integrale
Brak ocen
Pane rustico
2sa
Corona dei Re Magi
2h 15min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min