Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
100 g
Składniki
-
⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g farina per pane
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz.
Pane rustico
2 godz.
Impasto per pizza
1 godz.
Torta di mele
1 godz.
Impasto per pizza
1 godz.
Panna montata
10 min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Pane rustico
2 godz.
Pizza alla romana
Brak ocen
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane paesano
3 godz.