Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ⅛ di cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
Alternatywne przepisy
Pizza alla marinara
1h 35min
Impasto per pizza
1 Std.
Pane veloce
1 godz. 15 min
Purè di patate
45 min
Zuppa di pesce misto
40min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Passato di verdure
50 min
Focaccia alla farina di farro
Brak ocen
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Confettura classica
55 Min