Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
100 g
Składniki
-
⅛ g di lievito di birra fresco (2.5 g)
-
250 g di acqua
-
500 g farina per pane
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata alle mele
1 godz.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Savoiardi morbidi
40 min
Crema pasticcera
15 min
Pasta di mandorle
Brak ocen
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Crema gianduia
15 min
Focaccia con acciughe
Brak ocen
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Brak ocen
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Confettura classica
55 min