
Urządzenia i Akcesoria
Rotolo al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
20 fette
Składniki
Impasto
-
albumi d'uovo6
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero a velo + q.b. per spolverizzare140 g
-
tuorli d'uovo6
-
di farina80 g
Crema
-
limone scorza e succo1
-
di zucchero a velo50 g
-
di gelatina ammollati2 fogli
-
di panna intera, fredda200 g
-
zucchero a velo per spolverizzare
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
117 kcal /
488 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
13.9 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria