Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
250 g di latte
-
100 g di strutto
-
500 g farina
-
2 cucchiaini lievito istantaneo per torte salate (non vanigliato)
-
10 g di sale (2 cucchiaini rasi)
Farcia
-
250 g di formaggio Squacquerone
-
100 g di rucola
-
1 pizzico di sale
-
150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
24.5 g
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Yogurt fresco
11 godz. 10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Baguette
4 godz.
Piadina romagnola
15 min
Burro
40 min
panini al latte
2 godz. 5 min