Piadina romagnola
TM31 TM5

Piadina romagnola

4.9 (12 ocen)

Składniki

Impasto

  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • 500 g farina
  • 2 cucchiaini lievito istantaneo per torte salate (non vanigliato)
  • 10 g di sale (2 cucchiaini rasi)

Farcia

  • 250 g di formaggio Squacquerone
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2711 kJ / 648 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy