Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo in polvere per torte salate (non vanigliato)
- 10 g di sale (2 cucchiaini rasi)
Farcia
- 250 g di formaggio tipo Squacquerone
- 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane alle olive
2h 20 min
Panini per hamburger
1hod. 45min
Gnocchi di patate
1óra 15p
Besciamella
15p
Tiramisù
5h 40min
Gnocchi di patate
1óra 30p
Piadina romagnola
15p
Vitello tonnato
25h 30min
Risotto allo zafferano di Mund
45p
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Ragù di carne alla bolognese
1óra 30p