Piadina romagnola

Piadina romagnola

4.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • di latte
    250 g
  • di strutto
    100 g
  • farina
    500 g
  • lievito istantaneo per torte salate (non vanigliato)
    2 cucchiaini
  • di sale (2 cucchiaini rasi)
    10 g
Farcia
  • di formaggio Squacquerone
    250 g
  • di rucola
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di prosciutto crudo di Parma a fette
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 648 kcal / 2711 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...