Urządzenia i Akcesoria
Piadina romagnola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
250 g di latte
-
100 g di strutto
-
farina di grano q.b.
-
2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
-
10 g di sale
Farcia
-
250 g di crescenza250 g di formaggio Squacquerone
-
100 g di rucola
-
1 pizzico di sale
-
150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
24.5 g
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Piadina romagnola
15 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Besciamella
15 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Purè di patate
50 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Purè di patate
45 Min