Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- farina di grano q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
lub 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45min
Pasta all'uovo
Brak ocen
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Piadina romagnola
15min
Treccia con mirtilli rossi
Brak ocen
Panini per hamburger
1 Std. 45 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Gnocchi di patate
1h 30min
Croissant
7h 30min
Pasta Choux
2h
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Panini Pita
2h