Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina bianca
- 200 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 20 g di liquore all’anice
- 2 uova
- 1 tuorlo d'uovo
- 150 g di mandorle, con la pelle
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Tiramisù
5h 40min
Torta di rose
2h
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Gnocchi di patate
1h 15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Torta della nonna
4 Std.
Vellutata di zucca e pomodoro
25min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Crostata di mele
1h 15min
Impasto per pizza
1 Std.