Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
550 g
Składniki
-
300 g di mandorle crude pelate
-
250 g di zucchero
-
scorza di limone (di 1 limone)
-
1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Białko
33.14 g
Kalorie
7251 kJ /
1740 kcal
Tłuszcz
10.22 g
Węglowodany
378.93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Babà napoletano
2 godz. 45 min
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Babà napoletano
2 godz. 40 min
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8 godz. 50 min
Trancetti al cioccolato ed arancia
2 godz. 40 min
Cassatelle pasquali
2 godz. 50 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Pane al semolino
4 godz.