Urządzenia i Akcesoria
Torrone alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
550 g
Składniki
-
300 g di mandorle crude pelate
-
250 g di zucchero
-
scorza di limone (di 1 limone)
-
1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 550 g
Białko
33.14 g
Kalorie
7251 kJ /
1740 kcal
Tłuszcz
10.22 g
Węglowodany
378.93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cassata siciliana
6 godz. 35 min
Pasta di mandorle
Brak ocen
Savoiardi morbidi
40 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Sbrinz, grattugiato
Brak ocen
Pure Sunrise
Brak ocen
Pasta di mandorle
Brak ocen
Rotolo al quark e fragole
1 godz. 30 min
Salsa al pomodoro
25 min
Torta al limone cotta a vapore
2 godz. 20 min
Torta al cioccolato e caffè
4 godz. 30 min
Biscotti di pasta sablée
12 godz. 40 min