Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di mandorle crude, pelate
- 250 g di zucchero
- la scorza di limone (di 1 limone)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
- Wartości odżywcze
- na 550 g
- Kalorie
- 7251 kJ / 1740 kcal
- Białko
- 33.14 g
- Węglowodany
- 378.93 g
- Tłuszcz
- 10.22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Savoiardi morbidi
40 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Pizza alla romana
Brak ocen
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 godz. 20 min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Babà napoletano
2h 45min
Chantilly ai chiodi di garofano
20 Min
Panini rosette
23h 20min
Baci di dama
1 Std. 30 Min