Pasta di zucchero
TM6 TM5

Pasta di zucchero

2.0 (2 oceny)

Składniki

  • 4 fogli di gelatina
  • 25 g di acqua
  • 500 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
    lub ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 50 g di miele di acacia
    lub 50 g di sciroppo di glucosio
  • zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante per spolverizzare

Wartości odżywcze
na 1 bicchiere
Kalorie
8916 kJ / 2131 kcal
Białko
0.3 g
Węglowodany
567.9 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy