Funghi all'aglio
TM5 TM6

Funghi all'aglio

4.7 (41 ocen)

Składniki

  • 4 spicchi di aglio
  • 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
  • 400 g di funghi champignon, a metà o in quarti
    lub 400 g di funghi ostrica, freschi e tagliati
  • 1 peperoncino, secco (opcjonalnie)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
2387 kJ / 571 kcal
Białko
15.3 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
52.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy