Funghi all'aglio

Funghi all'aglio

4.7 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • spicchi di aglio
    4
  • di prezzemolo fresco solo le foglie
    10 rametti
  • di funghi champignon a metà o in quarti
    400 g
    400 g di funghi ostrica, freschi e tagliati
  • peperoncino, secco (opcjonalnie)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 571 kcal / 2387 kJ
Białko 15.3 g
Tłuszcz 52.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...