Tortino di pane alle cipolle e pomodoro

Tortino di pane alle cipolle e pomodoro

1.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di pane a pezzi
    350 g
  • di acqua
    500 g
  • di olio di oliva
    90 g
  • di cipolla
    150 g
  • spicchi di aglio
    4
  • di pomodori tagliati a pezzi
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di coriandolo fresco tritato per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 473 kcal / 1975 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...