
Urządzenia i Akcesoria
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di pane a pezzi350 g
-
di acqua500 g
-
di olio di oliva90 g
-
di cipolla150 g
-
spicchi di aglio4
-
di pomodori tagliati a pezzi100 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe1 pizzico
-
di coriandolo fresco tritato per guarnire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
473 kcal /
1975 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria