Peperoni in agrodolce

Peperoni in agrodolce

4.8 98 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½ - 1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
    700 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di zucchero
    30 g
  • di aceto balsamico
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 189 kcal / 791 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...