Urządzenia i Akcesoria
Peperoni in agrodolce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
½ - 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
700 g di peperoni gialli, rossi e verdi, puliti e a pezzi (5 cm)
-
2 cucchiaini di sale
-
30 g di zucchero
-
40 g di aceto balsamico
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caponata
1 godz. 30 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Cipolle saporite (200 g)
20 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Contorno di zucchine
30 min
Contorno di melanzane
25 min
Funghi all'aglio
20 min
Contorno di carote in agrodolce
1 godz.