Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Soufflé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232.2 mg
Białko
8 g
Kalorie
1180.2 kJ /
282.1 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Lemon Risotto
30 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min