Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Soufflé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature, plus extra to grease bowl2 oz
-
sugar1 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)8 oz
-
carrot juice (100% juice)16 oz
-
whole milk6 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
egg yolks from large eggs3
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
ground allspice¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg whites from large eggs5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
232.2 mg
Białko
8 g
Kalorie
1180.2 kJ /
282.1 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.
Summer Squash Flatbread
50 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Yam Gratin
30 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min