Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream

Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • xylitol
    120 - 130 g
  • egg yolks
    4
  • milk 2,5%
    320 g
  • vanilla pod seeds only
    1
  • skyr
    400 g
  • xanthan gum
    ½ tsp
  • fresh raspberries
    250 g
  • agave syrup
    30 g
  • water
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 192.5 kcal / 805.2 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 35.3 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 63.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...