Urządzenia i Akcesoria
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
lemon zest (1 cm x 4 cm), yellow part only8 - 10 pieces
-
sugar150 g
-
fresh cheese500 g
-
egg1
-
cake flour75 g
-
butter75 g
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1306 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Panettone
34 godz. 25 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Quiche Lorraine
45 min
Tarte Tatin
1 godz.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Cheese mousse
10 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Spaetzle
35 min