![Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb1d177b-a733-42ee-8f7d-0d4f799fcc8a/Derivates/05dda79c-2bbf-497a-bf3e-df51675b4985.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
Alternatywne przepisy
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Prune jam
55 Min
Country-style chicken liver fritters
35 min
'Qamar el-din' juice
5min
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min