Urządzenia i Akcesoria
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
unsalted pistachio nuts, shelled100 g
-
water1000 g
-
carrots cut into pieces (4-5 cm)400 g
-
chicken breast fillets cut into cubes (3 cm)1000 g
-
garlic cloves2
-
vinegar1 tbsp
-
salt2 ½ tsp
-
ground white pepper2 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices450 g
-
onions cut into quarters100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices100 g
-
dried bay leaf2
-
olive oil50 g
-
pepper1 pinch
-
butter cut in pieces50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.5 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Brak ocen
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Tomato rice
30 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Coffee granita
8 godz. 10 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Chocolate chip cookies
50 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min