Stufato di fagioli con polpette

Stufato di fagioli con polpette

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di carote a pezzi
    80 g
  • di porri a pezzi
    90 g
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • di burro
    30 g
  • di patate a dadini (1.5 cm)
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di dado per brodo di manzo
    1 cucchiaio
    1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
  • di santoreggia, secca
    1 cucchiaino
  • di fagiolini verdi, freschi o congelati (decongelati)
    500 g
  • di salsiccia di maiale già condita (vedi consiglio)
    250 g
  • di fagioli bianchi, in scatola scolati (pesarli dopo averli scolati)
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    ½ cucchiaino
  • di prezzemolo fresco tritato
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1811 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...