Urządzenia i Akcesoria
Hirsenmehlbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 Scheiben
Składniki
-
Hirse100 g
-
Buchweizen100 g
-
Wasser330 g
-
frische Hefe25 g
-
Zucker1 TL
-
Brotmehl glutenfrei250 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Sesam1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dinkel-Knäckebrot
2 godz.
Knäckebrot
1 godz.
Cremiger Haferdrink
10 min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 godz.
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Energieriegel aus Getreide und getrockneten Früchten
2 godz. 30 min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1 godz. 20 min
Glutenfreies Vollkornmehl
5 min
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Karotten-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
High Protein Brot (glutenfrei)
9 godz. 30 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 godz. 20 min