Hirsenmehlbrot

Hirsenmehlbrot

4.3 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 Scheiben

Składniki

  • Hirse
    100 g
  • Buchweizen
    100 g
  • Wasser
    330 g
  • frische Hefe
    25 g
  • Zucker
    1 TL
  • Brotmehl glutenfrei
    250 g
  • Salz
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Sesam
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 6.5 g
Kalorie 1247 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...