Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
basmati rice200 g
-
asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Cream of mushroom soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Japanese-style dressing
5 min
Duck and cherry salad
45 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min