Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano reggiano (v. Consigli) o di un altro formaggio a pasta dura, a pezzi (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1658 kJ / 396 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Frullato di frutta
5min
Zucchero a velo
5min
Parmigiano grattugiato
5min
Fagiolini verdi con timo
1h 10min
Crema al caffè
15 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Salsa al pomodoro
40min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Panna montata
10min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Impasto per pizza
1h