Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
500 g
Składniki
-
½ cucchiaino di lievito secco⅛ di cubetto di lievito fresco
-
250 g di acqua
-
500 g di farina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Impasto per pizza
1 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Biscotti al burro
50 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Bibita ACE
10 Min
Focaccia con acciughe
Keine Bewertungen
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Keine Bewertungen
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Keine Bewertungen
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min