Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
⅛
di cubetto di lievito fresco
lub ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gugelhopf veloce
Brak ocen
Frullato di frutta
5 Min
Purè di patate
45min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Burro
40 min
Pizzette "Tricolore"
Brak ocen
Cornetti al cioccolato
3h 35min
Pane integrale
Brak ocen
Preimpasto per pane
24ωρ. 30 λεπτ.
Pollo al limone
50min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min