Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
500 g
Składniki
-
½ cucchiaino di lievito secco⅛ di cubetto di lievito fresco
-
250 g di acqua
-
500 g di farina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Impasto per pizza
1 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Biscotti al burro
50 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Croissant
7 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Bibita ACE
10 min
Focaccia con acciughe
Brak ocen
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Brak ocen
Foresta nera
2 godz. 30 min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Brak ocen
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min