Torta di mandorle con cioccolato bianco

Torta di mandorle con cioccolato bianco

4.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 porzioni

Składniki

Pan di Spagna
  • di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao) a pezzi
    150 g
  • di burro + q.b. per imburrare
    100 g
  • uova
    4
  • di zucchero
    130 g
  • di mandorle tritate
    130 g
  • di lievito in polvere
    1 bustina
Glassa di cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    300 g
  • di acqua
    100 g
  • di burro
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 469 kcal / 1962 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 34.52 g
Węglowodany 31.97 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...