Torta di mandorle con cioccolato bianco
TM5 TM6

Torta di mandorle con cioccolato bianco

4.6 (5 ocen)

Składniki

Pan di Spagna

  • 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
  • 100 g di burro + q.b. per imburrare
  • 4 uova
  • 130 g di zucchero
  • 130 g di mandorle tritate
  • 1 bustina di lievito in polvere

Glassa di cioccolato bianco

  • 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
  • 100 g di acqua
  • 100 g di burro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1962 kJ / 469 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
31.97 g
Tłuszcz
34.52 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy