Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 4 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di mandorle tritate
- 1 bustina di lievito in polvere
Glassa di cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min
Grittibänz dolci
2h 15min
Torta di Linz
Brak ocen
Crema Thermomix®
45 Min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Scaloppine ai funghi
40 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Brak ocen
Torta al cioccolato e fragole
4ωρ. 45 λεπτ.
Delizie di mela e meringa
2h
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 Min
Risotto Cinque P
30 min