
Urządzenia i Akcesoria
Torta di mandorle con cioccolato bianco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 porzioni
Składniki
Pan di Spagna
-
di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao) a pezzi150 g
-
di burro + q.b. per imburrare100 g
-
uova4
-
di zucchero130 g
-
di mandorle tritate130 g
-
di lievito in polvere1 bustina
Glassa di cioccolato bianco
-
di cioccolato bianco a pezzi300 g
-
di acqua100 g
-
di burro100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
469 kcal /
1962 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
34.52 g
Węglowodany
31.97 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria