Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 4 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di mandorle tritate
- 1 bustina di lievito in polvere
Glassa di cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotolo al quark e fragole
1 Std. 30 Min
Cupcake con lamponi e cocco
2 godz. 20 min
Torta di Linz
Brak ocen
Torta di mele
1h
Torta soffice al cioccolato e pere
1h 10min
Risotto Cinque P
30 Min
Brownies al cioccolato
45 Min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Torta di carote argoviese
2 godz.
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di carote
1h 10min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min