Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stampini
- qualche burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 100 g di mandorle con la pelle
- 120 g di cioccolato fondente (64% cacao), a pezzi (2 cm)
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (1 cm)
- 3 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
¼
cucchiaino di vaniglia in polvere
lub pasta di vaniglia - 3 albumi d'uovo
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1816 kJ / 436 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Glassa al burro
5 min
Gelato all'avocado
4 godz. 15 min
Insalata di couscous
50 Min
Magdalenas
1h
Manzo al tamarindo con riso
8h 10min
Vulcano al cioccolato
15 min
Strudel di cavolo rosso
Brak ocen
Panpepato lucernese
55 Min
Torta di carote argoviese
2 godz.
Biscotti soffici al pistacchio
Brak ocen
Crêpe
1 Std. 15 Min