Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

3.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
55 pezzi

Składniki

  • di farina + q.b.
    300 g
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di acqua
    115 g
  • di concentrato di pomodoro
    50 g
  • di lievito fresco
    10 g
  • di farina
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di origano, secco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 28 kcal / 117 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...