
Urządzenia i Akcesoria
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
55 pezzi
Składniki
-
di farina + q.b.300 g
-
di sale + q.b.½ cucchiaino
-
di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)50 g
-
di acqua115 g
-
di concentrato di pomodoro50 g
-
di lievito fresco10 g
-
di farina300 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di sale½ cucchiaino
-
di origano, secco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
28 kcal /
117 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria