Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
TM5 TM6

Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 300 g di farina + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 115 g di acqua
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 10 g di lievito fresco
  • 300 g di farina
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di origano, secco

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
117 kJ / 28 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy