Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat noir extrafin, en morceaux
- 200 g de beurre, à température ambiante, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre brut
- 120 g de sucre
- 70 g de mélasse
- 4 œufs
- 200 g de farine de blé
- ½ sachet de poudre à lever
- 30 g de cacao
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2 godz.
Truffes au moka
30min
Röstis de légumes racines
Brak ocen
Cake aux baies
1 godz. 15 min
Brownies
45min
Panna cotta
6h 15 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Muffins au chocolat
45min
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Pain sandwich
3 Std.
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min
Cheesecake New York
6 godz. 30 min