Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat noir extrafin, en morceaux
- 200 g de beurre, à température ambiante, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre brut
- 120 g de sucre
- 70 g de mélasse
- 4 œufs
- 200 g de farine de blé
- ½ sachet de poudre à lever
- 30 g de cacao
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux carottes argovien
2h
Brownies
45 dk
Muffins au chocolat et noix de pécan
30 Min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Empanada au thon (pâté)
1 Std. 10 Min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 dk
Cake aux baies
1h 15min
Tiramisu stracciatella
2sa 30 dk
Gâteau au yogourt
1 godz. 40 min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1sa